Akita Inu Uzgajivačnica

Tatsuya Kensha

Tatsuya Kensha

Akita uzgojRegistrirana smo uzgajivačnica pasmine Japanska Akita.
Uzgajivačnica nam je registrirana kod međunarodne kinološke federacije F.C.I (Federation Cynologique Internationale) pod imenom Tatsuya Kensha, pod brojem 88/13.
Naša priča počinje puno prije toga. Akite su nas oduševile specifičnim izgledom i karakterom no pronalazak pravog legla i psa nije bio jednostavan.
Nakon odluke o pasmini 2008. godine dolazi u naš dom prva akita, mužjak imenom Masahiro. Sa tim mužjakom kreće naš put u kinologiji i uzgoju.
Iste godine postajemo i članova Hrvatskog Kinološkog Saveza te specijaliziranog kluba za špiceve i pse primitivnog tipa "Nordic Club".akita Sa samim time krećemo i sa izložbama pasa gdje upoznajemo druge vlasnike i uzgajivače. Kako bi radili na svom znanju o uzgoju i pasmini sudionici smo raznovrsnih seminara na temelju uzgoja i zdravlja te specijaliziranih seminara za pasminu Akita.
Kako raste ljubav prema ovoj pasmini tako se i naša četveronožna obitelj počela povećavati. Pomnim praćenjem linija, zdravlja i izgleda pasa krećemo i sa uzgojem ove pasmine.
Obzirom da nam nije cilj proizvesti štence, nego pridonijeti očuvanju ove pasmine upotrebljavamo u uzgoju na prvom mjestu zdrave pse, odličnog karaktera te prelijepog eksterijera kako bi dobili štence koji će biti idealni kućni ljubimci i jedni od najboljih predstavnika svoje pasmine.

Kako bi naše pse bolje upoznali te se i sami uvjerili u naš rad i trud slobodno nas kontaktirajte.